Over Berber

berberachtergrondAl van jongs af aan is muziek mijn passie. Niet gek als je in een gezin opgroeit waarin muzikaliteit altijd centraal staat. Of er nu muziek geluisterd werd of gemaakt, er was altijd iets te horen dat mij inspireerde!

Het is dan geen wonder dat ik al snel zelf actief met muziek aan de slag ging. Eerst al dansend, later door zelf muziek proberen te maken. De afgelopen drie jaar heb ik dat laatste naar een hoger niveau getild door zang- en pianoles te volgen.

"Ik vind het te gek om mensen blij te maken met muziek"

Waarom is muziek voor mij zo belangrijk? Ik vind het te gek om mensen blij te maken op deze manier. Dat doe ik door middel van covers, maar inmiddels ook eigen muziek. Hierin kan ik mijn energie en inspiratie nog meer kwijt. Het leukste aan muziek maken? Optreden natuurlijk!

Ik ben nu 17 en heb een hele muzikale toekomst voor mij. Zo ben ik bezig meer eigen muziek te schrijven, optredens te regelen en om mij voor te bereiden op de audities voor een muzikale opleiding.

Wil je mijn muzikale reis volgen? Bekijk dan regelmatig mijn website, Facebook & Youtube. Wil je aan mijn muzikale reis bijdragen? Bekijk dan de boekingspagina en boek me voor een (huiskamer) optreden, feest of evenement.

Bedankt voor je support!